5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ICANN, του οργανισμού που έχει την υψηλή εποπτεία στο σύστημα ονοματοδοσίας του διαδικτύου, ζητά η αρμόδια επίτροπος για την Κοινωνία της Πληροφορίας Βίβιαν Ρέντινγκ.

Ο οργανισμός παίζει το ρόλο του συντονιστή σε θέματα λειτουργίας του διαδικτύου, εδρεύει στις ΗΠΑ και αποτελεί εξέλιξη της κρατικής υπηρεσίας ΙΑΝΑ. Βάσει σχετικής συμφωνίας που έχει υπογραφεί με το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου ο ICANN διατηρεί το συγκεκριμένο ρόλο ως τον ερχόμενο Οκτώβριο και, με την ευκαιρία, η Ε.Ε. ζητά να αλλάξει ριζικά το καθεστώς λειτουργίας του. "Βασικές αποφάσεις που σχετίζονται με τη διακυβέρνηση του διαδικτύου, όπως η διαχείριση του κεντρικού
directory του Internet
και τα top level domains (σ.σ. όπως το .gr για το ελληνικό Ιnternet) , λαμβάνονται σήμερα από τον ICANN" σημειώνει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Βίβιαν Ρέντινγκ.

Η ίδια ζητά την πλήρη ιδιωτικοποίηση του οργανισμού αλλά και τη σύγκληση της ομάδας του G12 ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τη μελλοντική λειτουργία τόσο του ICANN όσο και του διαδικτύου γενικότερα.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ:

Κατασκευή ιστοσελίδων - Δημιουργία eshop - Κατασκευή site - Σχεδιασμός website - Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων Κατασκευή webapp - Δημιουργία blog - Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα - Δημιουργία σελίδας facebook - εταιρεία για adwords - Κατασκευαστής site με joomla - Προσφορά δημιουργίας ιστοσελίδας - Site για μικρές επιχειρήσεις Αθήνα - προσφορές seo - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Ιστοσελίδα με wordpress - Site με drupal - Κόστος ιστοσελίδας - Κατασκευή eshop Προώθηση eshop σε Ελλάδα και Εξωτερικό - Webdesign Athens - Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας - Δημιουργία λογαριασμού σε social web media - Τιμές για κατασκευή eshop - Ιστοσελίδες μεγάλων επιχειρήσεων - Κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκατάλογος - Κόστος site - Δημιουργία site τιμές - κατασκευή eshop video - Σχεδιασμός site Αθήνα - Δημιουργία ιστοσελίδας βήμα βήμα - κατασκευή ιστοσελίδων με προϊόντα - σχεδίαση και φιλοξενία website - Κατασκευή ιστοσελίδας