espa banner
car company

Παρακαλώ αξιολογήστε


 

Όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα του αντιπροσώπου αυτοκινήτων, έχουμε 3 λέξεις σαν συμβουλή: «Η απλότητα είναι η κομψότητα». Οι λευκοί χώροι και τα απλά σχήματα μπορούν να δώσουν μια ισχυρή και πιο επαγγελματική παρουσίαση της επιχείρησης. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για να κάνετε ένα απλό και κομψό σχεδιασμό δικτυακού τόπου.

 

Λόγος 1ος: Η ορατότητα είναι ευκολότερη

Κανείς δεν έχει την υπομονή να διαβάσει το πλήρες περιεχόμενο στον ιστότοπο σας. Αντ ‘αυτού, οι περισσότεροι επισκέπτες της ιστοσελίδας απλά ρίχνουν μια ματιά σε αυτό. Με ένα απλό αλλά κομψό σχεδιασμό ιστοσελίδων, ακόμη και οι μηχανές αναζήτησης βρίσκουν ευκολότερη τη σάρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό αυξάνει τους επισκέπτες, με τη σειρά του αυξάνει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.

 

Λόγος 2ος: Καλύτερη εμπειρία του χρήστη

Η απλοποιημένη κατασκευή ιστοσελίδας παρέχει μια πιο θετική εμπειρία στον χρήστη κατά τη διάρκεια της πλοήγησής του στον ιστότοπο.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την απλοποίηση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας.

•  Εργαστείτε στην αρχική σας σελίδα για ένα μορφοποιημένο σωστά περιεχόμενο. Θα πρέπει να είναι εύκολο να το διαβάσετε, με τα κύρια σημεία να επισημαίνονται.

•  Τοποθετήστε στην αρχική σας σελίδα ένα κουμπί προτροπής για να επισημάνετε τις πιο σημαντικές σας εργασίες.

 

Λόγος 3ος:Απομακρυνθείτε από την αίσθηση της πίεσης

Πολλοί δικτυακοί τόποι εμφανίζουν κάποιασύνθετα σχέδια που μεταδίδουν ένα πιεστικό συναίσθημα. Από την άλλη πλευρά, μια απλοποιημένη σχεδίαση φέρνει σαφήνεια που θα αυξήσει την ανθεκτικότητα του ιστοτόπού σας.

 

Λόγος 4ος: Φόρτωση ιστοτόπου χωρίς καθυστερήσεις

Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για βελτίωση του SEO.

Χωρίς βαριές εικόνες, ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπού σας θα είναι μικρότερος από 3 δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει μειωμένο ποσοστό εγκατάλειψης δηλαδή το ποσοστό των επισκέψεων που πραγματοποιούνται στο site σας. Μπορείτε να αναλύσετε την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπου με διάφορα εργαλεία

 

Λόγος 5ος: Βελτιώνει τους συντελεστές μετατροπής

Οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι ένας απλοποιημένος σχεδιασμός ιστοσελίδων βελτιώνει τους συντελεστές μετατροπής (conversion rate).

Το περιεχόμενο του ιστότοπού σας θα είναι καθαρό ,το κοινό θα κατανοήσει εύκολα την πρότασή σας και θα ανταποκριθεί καλύτερα στο μάρκετίνγκ σας. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε αυξημένα ποσοστά μετατροπής και σε περισσότερες πωλήσεις.


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι