espa banner
επιτυχίες μάρκετινγκ ιστοσελίδων στο web

Παρακαλώ αξιολογήστε


Το να είσαι η αξιόπιστη αρχή στον χώρο σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου. Εξουσία, επιρροή, αξιοπιστία – η αμέσως κερδισμένη εμπιστοσύνη ενός πελάτη είναι μια από τις πιο περιζήτητες καταστάσεις ως μάρκα ή επιχείρηση. Για να καταλάβουμε πώς να κερδίσουμε εξουσία και εμπιστοσύνη, πρέπει να κατανοήσουμε τους δύο τύπους εξουσίας που έχουν μεγαλύτερη σημασία και να τους χρησιμοποιήσουμε για μέγιστη επιτυχία.

Η λέξη αρχή, ορίζεται ως άτομο ή οργανισμός που έχει εξουσία ή έλεγχο .Πώς λοιπόν, εμείς, ως επιχειρήσεις ή προσωπικές μάρκες, κερδίζουμε το μερίδιο της δύναμης μας στον τομέα μας; Πώς γινόμαστε ηγέτες σκέψης και επιδεικνύουμε ηγετική σκέψη και αξιοπιστία;

Κατανοώντας τους δύο τύπους αρχών που βοηθούν τους πελάτες: αλγοριθμική αρχή και κοινωνική αρχή.

1.Αλγοριθμική αρχή

Σε σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα και τα μέσα, η αλγοριθμική εξουσία εστιάζει στη ικανότητα να προβάλλεται η επωνυμία οργανικά ή πληρωμένα μέσα από την κατασκευή ιστοσελίδων. Οι αλγόριθμοι είναι περίπλοκοι. Είναι τα πιο καινοτόμα και νεότερα κομμάτια ψηφιακής υποδομής που διαχειρίζονται την κοινωνία.

Οι αλγόριθμοι δημιουργούνται για να μας δελεάσουν, να προσελκύσουν την προσοχή μας με μια ατελείωτη υπόσχεση. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, τελικά θα δείτε κάτι διαφορετικό και αυτό που βλέπετε θα σας ευχαριστήσει, θα τραβήξει την προσοχή σας και θα σας διασκεδάσει.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η εξουσία σε σχέση με τους αλγόριθμους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Η ικανότητά σας να εμφανίζεται μπροστά από τον ιδανικό πελάτη ή τα μάτια των πελατών σας είναι το πρώτο βήμα στη διοχέτευση μάρκετινγκ. Η κατανόηση του τρόπου επικοινωνίας με αυτούς και η σωστή ανταλλαγή μηνυμάτων θα είναι τα επόμενα βήματα.

Η πρόθεση των αλγορίθμων είναι να σας δείξει τις πιο διασκεδαστικές ή σχετικές πληροφορίες. Έτσι, για να σας αναδειχτούν οι διαφημίσεις σας, πρέπει να ξέρετε πώς να αναπτύξετε μια οργανική παρακολούθηση και να δημιουργήσετε / να οδηγήσετε την κίνηση οργανικά. Και αυτό είναι η αλγοριθμική αρχή.

Για να δείτε την επιτυχία με αλγοριθμική εξουσία, πρέπει να καταλάβετε με ποιον αλγόριθμο να ξεκινήσετε. Δημιουργήστε έναν ακόλουθο σε έναν αλγόριθμο, ξεκινήστε με αυτόν που έχει το πιο νόημα και δημιουργήστε τον μόλις δημιουργήσετε ένα ακόλουθο σε ένα κοινωνικό δίκτυο, η πρακτική της οικοδόμησης ενός ακόλουθου γίνεται πολύ πιο εύκολη. Όχι μόνο καταλαβαίνετε πώς να δημιουργήσετε ένα ακόλουθο, αλλά γνωρίζετε τι λειτουργεί στο περιεχόμενο σας.

Χρησιμοποιήστε την αλγοριθμική εξουσία για να προσεγγίσετε τους ιδανικούς πελάτες σας, να κατανοήσετε τις βέλτιστες πρακτικές.

2.Κοινωνική αρχή

Η Κοινωνική Αρχή είναι η στιγμιαία εμπιστοσύνη που δίνει ο καταναλωτής στα άτομα που θεωρούν εξαιρετικά αξιόπιστα. Αυτή βασίζεται στην κοινωνική αρχή ή στο ποσό της αξιοπιστίας που κερδίζετε βάσει της επωνυμίας σας, του ιστότοπού σας, των κριτικών σας, τι μπορεί να έχει να πει ο φίλος και η οικογένειά σας για τις εμπειρίες τους και για οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να πείσουν έναν πελάτη να εμπιστευτεί την επωνυμίας σας

Η κοινωνική αρχή δημιουργείται από τον πρώτο σας πελάτη και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι την αναπτύσετε σε κάθε βήμα της εμπειρίας χρήστη. Είναι επιτακτική ανάγκη κάθε κομμάτι του ταξιδιού των πελατών να δημιουργεί μια θετική εμπειρία πελάτη.

Η κοινωνική εξουσία χτίζεται μέσω ισχυρής επωνυμίας, μια υπόσχεση μάρκας που υπερβαίνει περισσότερο από στυλ και χάρη, ενθουσιώδεις θαυμαστές, υπέροχες κριτικές και αξιοποιώντας την αξιοπιστία σας στον κοινωνικό τομέα.

Ποιο έρχεται πρώτο, εμπιστοσύνη ή εξουσία; Η κοινωνική αρχή και η αλγοριθμική αρχή είναι αναγκαίες όχι μόνο για να επιτύχουν στην επιχείρηση, αλλά να κυριαρχήσουν στην αγορά σας και να δημιουργήσουν μια ισχυρή παρουσία στο πιο σημαντικό κομμάτι της ακίνητης περιουσίας που υπάρχει σήμερα … τις οθόνες μας.

 


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι