espa banner
φιλοξενία ιστοσελίδων 2021

Παρακαλώ αξιολογήστε


Είτε εργάζεστε από το σπίτι, εκτελείτε μια εκκίνηση ή δημιουργείτε μια μεγαλύτερη παρουσία στο Διαδίκτυο για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού. Συγκρίνουμε τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και σας βοηθάμε να επιλέξετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Υπάρχουν χιλιάδες πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας διαχειρίζονται τα δικά τους κέντρα δεδομένων. Άλλοι νοικιάζουν εικονικές μηχανές από παρόχους υπηρεσιών cloud. Όλα παρέχουν κάποιο τρόπο για τους πελάτες τους να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Αλλά η επιλογή της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλη για εσάς μπορεί να αποδειχθεί αρκετά μεγάλη πρόκληση. Παρόλο που δεν χρειάζεται πλέον να είστε προγραμματιστής ή επαγγελματίας πληροφορικής για να διαμορφώσετε σωστά μια διαδικτυακή παρουσία, πρέπει να κατανοήσετε το μάρκετινγκ και την κατασκευή ιστοσελίδων και να μάθετε πώς να περάσετε το μήνυμά σας.

Έχουμε αναδείξει τέσσερις κατηγορίες υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, που κυμαίνονται από παρόχους που σας δίνουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, μέχρι τις μεγάλες εταιρείες που παρέχουν πλήρεις δυνατότητες υποδομής κέντρων δεδομένων ως υπηρεσία.

Ας ξεκινήσουμε με τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων με τα οποία πολλοί άνθρωποι εισαγωγικού επιπέδου θα είναι πιο άνετοι.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤEΣ ΙΣΤΌΤΟΠΩΝ POINTANDCLICK

Ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ένα κομμάτι λογισμικού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας, γενικά χωρίς προγραμματισμό. Πολλοί σας επιτρέπουν να επιλέξετε από πρότυπα και, στη συνέχεια, να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα ώστε να ταιριάζουν στην εμφάνιση και τη διάτασή σας.

Σχεδόν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν κάποιο είδος λογισμικού δημιουργίας ιστότοπων. Το καθένα προσφέρει μια πλούσια βιβλιοθήκη πανέμορφων προτύπων εκκίνησης και στη συνέχεια σας επιτρέπει να δημιουργήσετε από εκεί.

Όταν επιλέγετε μια λύση δημιουργίας ιστότοπων, αλλά αν δεν έχετε κάνει ποτέ καμία ανάπτυξη ιστού και θέλετε έναν όμορφο, χρησιμοποιήσιμο ιστότοπο, αυτές οι υπηρεσίες είναι για εσάς. Μια προειδοποίηση: Δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα την εμφάνιση του ιστότοπού σας (και μερικές φορές το περιεχόμενο) σε άλλο πάροχο φιλοξενίας. Επομένως, λάβετε πολλά υπόψη όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

 

Πάροχοι WordPress

Περίπου το 62% των ιστότοπων με συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χρησιμοποιούν το wordPress CMS ανοιχτού κώδικα και το 35.9% όλων των ιστότοπων χρησιμοποιούν το WordPress.

 Το οικοσύστημα WordPress είναι τεράστιο και η εύρεση του σωστού κεντρικού υπολογιστή WordPress είναι μια πρόκληση από μόνη της. Πέρα από WordPress.com, την υπηρεσία που προσφέρουν οι δημιουργοί του WordPress, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαχειριζόμενων παρόχων φιλοξενίας και ένας ακόμη μεγαλύτερος αριθμός παρόχων φιλοξενίας που ειδικεύονται στην παροχή ενός διακομιστή για το WordPress για τον ιστότοπό σας. Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας θα επιτρέψει την εγκατάσταση του WordPress.

Πάροχοι φιλοξενίας τυπικών ναύλων

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες πάροχοι φιλοξενίας ιστού εκεί έξω. Από πολλές απόψεις, η φιλοξενία ιστοσελίδων με πρότυπο ναύλο είναι περίπου τόσο γενική όσο παίρνει. Σχεδόν όλοι αυτοί οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία VPS και αποκλειστική φιλοξενία. Μερικοί προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταπωλήσουν τις υπηρεσίες τους. Πολλοί προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Να είστε προσεκτικοί: Σχεδόν όλοι οι πωλητές φιλοξενίας σε αυτή την κατηγορία δελεάζουν τους πελάτες με πολύ χαμηλό κόστος εισόδου. Αλλά υπάρχουν συχνά δύο κρίσιμα σημεία που θέλουν προσοχή. Πρώτον, η αναφερόμενη χρέωση είναι συνήθως μηνιαία χρέωση, αλλά οι λογαριασμοί υπηρεσιών φιλοξενίας να είναι ανά έτος (ή ακόμα και πολλά χρόνια). Έτσι, ενώ μπορεί να σας προσελκύσει, για παράδειγμα, μια χρέωση 3 € /μήνα, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα λογαριασμό 144 €, επειδή σας ζητήθηκε να προ-πληρώσετε για τέσσερα χρόνια για να λάβετε την έκπτωση. Δεύτερον, κατά την ανανέωση, οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας αυξάνουν σημαντικά το τέλος εκκίνησης. Έτσι, παρόλο που κάνατε εγγραφή για 3 €/μήνα, μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε έως και 10 €  ανά μήνα – μόνο για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας σε λειτουργία.

Είμαστε πάντα προσεκτικοί σχετικά με αυτά τα είδη σχεδίων φιλοξενίας, επειδή η μετεγκατάσταση από αυτά μπορεί να είναι χρονοβόρα, δαπανηρή και δύσκολη.

Πάροχοι υποδομών ως υπηρεσιών

Αυτά περιλαμβάνουν ονόματα που πιθανότατα γνωρίζετε στενά: Google, Amazon και Microsoft. Οι πέντε εταιρείες που συμπεριλαμβάνουμε στη λίστα μας είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι προμηθευτές που παρέχουν υποδομές εδώ και χρόνια.

Εάν μόλις ξεκινάτε, ίσως να μην θέλετε να κάνετε τα πάντα με έναν πάροχο IaaS, αν και προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία SABBA. Μερικοί, όπως το Amazon με lightsail, σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε εικονικές μηχανές WordPress ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα που μπορεί να θέλετε.

Σχεδόν όλοι αυτοί οι προμηθευτές προσφέρουν επίσης φιλοξενία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μέρος των σχεδίων ιστού τους


Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Μιλήστε με τους ειδικούς μας!
Δεν ενδιαφέρομαι